For deg som ønsker å gå ned i vekt uten sult og masse trening!

"Samme hva jeg gjorde, så klarte jeg ikke å gå ned i vekt.
Men så oppdaget jeg en metode som gjorde at jeg gikk ned 15 kg på 4 måneder..."

Les videre for å lære...

 • Du trenger ikke kutte ut den beste maten:  Gå ned i vekt med nydelig mat som metter
 • Det er ikke nødvendig å telle kalorier: hva du spiser er viktigere enn hvor mye du spiser
 • Ned i vekt uten sult: Lær hvordan kroppen kan forbrenne fett uten sult

Om du har prøvd alle mulige slankekurer, om du har prøvd å spise mindre og trene mer, og vært støttemedlem på treningssenteret. Om du ikke klarer å gå ned i vekt på egenhånd (eller holde vekten etterpå), om du er misfornøyd med deg selv og din manglende evne til å kontrollere spisingen og vekten din. Om du føler at uansett hva du prøver, så klarer du ikke å gå ned i vekt; Da er du i ferd med å oppdage hva som virkelig fungerer. Her er hvorfor….

Når blodsukkeret ditt kjører berg- og dalbane...

 • Blir du irritert og får kort lunte når det har gått 2-3 timer fra du har spist?
 • Blir du kjempesulten bare 2-3 timer etter forrige måltid?
 • Kanskje går du å fyser på noe hele tiden? Kjenner på et konstant søtsug?

Se for deg at du kan gå i 5-6 timer før du blir sulten, at du er i godt humør hele dagen og at søtsuget er helt borte. Ja det er faktisk mulig å ha det slik - om du tar de riktige valgene i kostholdet ditt.

Når du føler deg 20 år eldre enn du faktisk er...

 • Kollapser du på sofaen etter middagen? Så trøtt - så trøtt, vil bare sove litt?
 • Har du lite energi, og orker ikke å bli med på ting?
 • Sliter du med fordøyelsen? Er du oppblåst og har mye luft i magen?

Se for deg at du har jevn og god energi hele dagen, og kan være med på det du vil, at du har nok energi til å leke med barn eller barnebarn på ettermiddagen. At magen din ikke lenger er vond eller oppblåst. Når fordøyelsen fungerer optimalt er også immunforsvaret bra, og du blir nesten aldri syk.

Hvorfor skal det være så vanskelig å gå varig ned i vekt?

 • Har du noen gang spurt deg hvorfor skal det være så vanskelig å gå ned i vekt på en effektiv og trygg måte?
 • Hater du å telle kalorier? Går du konstant sulten for å gå ned i vekt?
 • Har du prøvd alle mulige slankekurer? Kanskje har du klart å gå ned noen kilo, for så å gå minst like mye opp igjen?
 • Bekymrer du deg for at overvekten din skal gi deg livstilssykdommer som diabetes 2 og høyt blodtrykk?
 • Sliter du stadig med betennelser, muskel- og leddsmerter?

Se for deg at du går ned i vekt uten sult og at du koser deg med masse god mat uten å telle kalorier. At du føler deg mett, fornøyd og tilfreds. At risikoen for livsstilssykdommer synker i takt med vekten.


Se for deg at du kan bli frisk fra diabetes 2, bruke mindre medisiner og være veldig lite syk. At kroppen fungerer slik den skal, og at du ikke har vondt noe sted. Se for deg at du forlater tannlegestolen med et smil om munnen - null hull (i år også!).


Det er ikke din skyld:
 - du har bare fått dårlige råd

Vi har i flere ti-år fått råd om å spise magert, og velge fullkorn og mye fiber. Og veldig mange har prøvd å etterleve disse anbefalingene, uten å få særlig gode resultater. Statistikkene går dessverre feil vei. I 1980 var 44 prosent av oss nordmenn overvektige. I dag, over 35 år senere, er over halvparten, eller 53 prosent overvektige.

Å gå ned i vekt handler ikke om
å spise mindre og å trene mer!

Om du har prøvd å gå ned i vekt, så har du sikkert prøvd det alle vet: "- Det er jo bare å spise mindre, og bevege seg mer". Om det bare var så enkelt, så ville alle klart det. Hvorfor er det så mange som sliter med overvekt da? 


Det beste man kan gjøre for å gå ned i vekt er å endre kostholdet. Man kan gjerne trene også, men det gir ikke særlig gode resultater på vekten alene når man følger et tradisjonelt kosthold. Om man først begynner med trening, vil de fleste uansett forbedre kostholdet – og det er bra.


Når man trener vil man forbruke mer energi enn om man sitter stille. Kroppen reagerer på en økt belastning ved å bli litt sterkere, slik at den skal være bedre forberedt neste gang musklene blir utsatt for hard belastning.


Dette kan øke appetitten mer enn det økte energibehovet, noe som gjør at man spiser litt mer og dermed faktisk går litt opp i vekt. Samlet sett går energibalansen omtrent i null.


Trening bør derfor ikke være motivert av vektnedgang, men av at man ønsker å vedlikeholde kroppen og få god helse.


Har du tenkt på hvorfor overvektige blir sultne? De burde jo i grunn ikke være sultne, når de har så mye energi lagret på kroppen... Hvorfor foretrekker ikke kroppen å bruke kroppsfettet som energi, i stedet for å gjøre deg sulten slik at du spiser enda mer?

Hormonene dine bestemmer om du skal gå ned i vekt eller ikke...

Når vi spiser mat som får blodsukkeret til å stige skiller bukspyttkjertelen ut et hormon som kalles insulin. Oppgaven til insulinet er å senke blodsukkeret.


Raske karbohydrater påvirker blodsukkeret mye mer enn proteiner og fett, og fører til at det skilles ut insulin i store mengder. Insulinet senker blodsukkeret ved å lagre det som glykogen i lever og muskelceller. Når disse lagrene er fulle, omdannes karbohydratene til fett som lagres i fettcellene.


For de fleste er glykogenlagrene allerede fulle, og mye av energien vil lagres som fett. Hard trening er med å tømme glykogenlagrene, slik at toleransen for karbohydrater økes.


Et høyt nivå av insulin gjør at blodsukkeret omdannes til fett. Fettlagring fremmes og fettforbrenningen blokkeres, og det blir svært vanskelig å forbrenne kroppsfett samtidig som man har mye insulin i blodet.


Store mengder insulin gjør at blodsukkeret synker raskt igjen, og man føler seg sulten igjen. Mye av energien har nå blitt lagret i fettcellene i stedet for å være tilgjengelig for forbruk. Dette oppleves ofte som et sug etter kjapp energi som feks. sukker gir oss. Og da er den onde sirkelen igang.


Om man spiser mindre karbohydrater unngår man utskillelse av store mengder insulin, og man gir kroppen anledning til å forbrenne av eget energilager (fett). Man opplever da ofte at man ikke er særlig sulten fordi kroppen har god tilgang til sitt eget energilager og forbruker av dette.


Den enkleste måten å gå ned i vekt på er derfor å sørge for å ha jevnt stabilt blodsukker, slik at kroppen ikke trenger å bruke mye insulin for å senke blodsukkeret. Dette gjør du ved å spise mat som påvirker blodsukkeret lite. I praksis betyr dette minimalt med sukker og stivelse (som vi i hovedsak får fra kornprodukter).

Hvem er jeg?


Thomas Edvardsen
Kostholdsveileder TMS

Mitt navn er Thomas Edvardsen og jeg har selv vært overvektig i mange år. Til slutt lærte jeg en metode som gjorde at jeg gikk ned 15 kilo. Siden har jeg holdt vekten.

Min historie

Fra jeg var 15 år til jeg var over 30 år gikk vekten sakte men sikkert opp. Jeg var veldig obs på dette, men jeg klarte ikke å forhindre det. Jeg prøvde å trene. Jeg prøvde å spise mindre.


Jeg gikk også på Grete Roede-kurs. 2 ganger. Da var jeg sulten nesten hele tiden, men jeg klarte å gå ned litt i vekt. Etter kurset tenkte jeg at nå var det bare å holde vekten. Trene litt mer - og jeg kunne tillate meg å spise litt mer enn da jeg gikk ned. Men det funket ikke for meg.


Vekten gikk opp igjen. Jeg ble tyngre enn jeg noen sinne hadde vært. Jeg endte opp på 107 kg.


Hvorfor skal det være så vanskelig å klare å spise lite nok til at man ikke går opp i vekt? Jeg trodde jeg viste hva jeg gjorde feil. Men det gjorde jeg ikke. Med litt mer kunnskap skjønte jeg hvorfor. Jeg følte jeg hadde “sett lyset” - det var jo faktisk kjempelett å gå ned i vekt med ny kunnskap.


Jeg gikk ned 15 kg på 4-5 måneder, og siden har jeg holdt vekten. Jeg har klart å gjennomføre en livsstilsendring, og jeg har holdt vekta i 8 år nå. For første gang i mitt liv. Og jeg har kost meg med god mat både når jeg gikk ned i vekt, og i ettertid.


Vil du lære hvordan jeg gjorde det?

Jeg har laget et nettbasert kurs for å hjelpe flere med å gå ned i vekt med naturlig mat, med lite raffinerte karbohydrater. Les mer om kurset under...

Hva sier kursdeltakerne?

Unni har i nesten 40 år spist lettprodukter i alle varianter, i tro om at det var nøkkelen til å gå ned i vekt og holde vekten. Det fungerte ikke så bra for Unni.


I de senere årene har hun også hatt til dels store problemer med magen, og har fått det som kalles “IBS” - irritabel tarm syndrom. Etter å ha fulgt kurset noen uker fikk jeg denne tilbakemeldingen fra Unni:

Unni meldte seg på kurset mitt i januar, og fikk umiddelbart effekt av det hun lærte der. Se bare hva hun skrev til meg på Facebook:

Jeg har gjort det lett for kursdeltakerne å komme i gang med riktig mat, siden kurset inneholder både ukemenyer, oppskrifter og handlelister for 4 uker:

Jeg har hatt dialog både på Facebook og på epost med mange kursdeltakere, der de kan spørre om ting de lurer på:

Som du ser av eposten over, virker det man lærer i kurset i praksis også. Å gå ned 9,1 kg på 5 uker er veldig bra, men det sluttet ikke der. Etter 15 uker har denne kursdeltakeren gått ned hele 15,8 kg!


For å lykkes med en livsstilsendring er det viktig å være komfortabel med de nye endringene man gjør. Jeg har lagt stor vekt på å tilby god mat, med oppskrifter som hjelper deg i gang. Faktisk så er de aller fleste oppskriftene i kurset mine egne, som jeg bruker til daglig selv.

I uke 2 i kurset anbefaler jeg å innføre faste noen ganger i uken. Det høres kanskje helt utenkelig å gå i opptil 24 timer uten mat? Når blodsukkeret er stabilt, og fettforbrenningen går for fullt er det ikke så vanskelig. Les bare her hvor bra det gikk for Unni: 

Så er spørsmålet da - er du klar for å gjøre endringer i din egen helse?


Har du et ønske om å gå ned i vekt?


Hva skal til for at du tar grep? 

Du har nå muligheten til komme i gang med nettkurset:

"Gå ned i vekt - trygt og effektivt"

Jeg viser deg hvor enkelt det kan være å gå ned i vekt, uten masse trening og sult - nøkkelen er å spise mat som tillater kroppen å forbrenne kroppsfettet. I kurset har jeg satt sammen all informasjonen du trenger for å lykkes med en varig livsstilsendring på samme måte som jeg har klart.


Kurset består av 6 moduler, som hver består av flere leksjoner. Disse modulene skal gi deg den nødvendige kunnskapen for å lykkes med din vektreduksjon og livsstilsendring:

Modul 1: Kom i gang! - Hvorfor virker dette kostholdet?

Du skal komme i gang med nytt kosthold på en enkel måte, med lite overgangsproblemer. Du vil følge en fastsatt kostholdsplan, og begynner å endre vaner. Du lærer om de viktigste mekanismene for å regulere vekten.
Modul 2: Hvordan gjør vi det i praksis?

Her lærer du mer om de ulike makronæringsstoffene (karbohydrater, proteiner og fett), og hvilken mat som er gode valg. Du vil lære hva Periodisk Faste er, og hvordan man kan gjennomføre det. Du får også tips til hvordan du takler sosiale tilstelninger, spiser på restaurant og spiser på ferie.
Modul 3: Trening og bedre helse

Lærer hvilken effekt trening har for vektnedgang og helse. Du vil også lære om hvilke andre faktorer som påvirker vektnedgangen.
Modul 4: Vi prøver oss litt på egen hånd

Nå er tiden inne for å lære å sette sammen egne måltider og planlegge sin egen ukesmeny. Vi ser da på hvordan vi bør sette sammen måltidene med karbohydrater, proteiner og fett.
Modul 5: Matintoleranser og tarmhelse
​​​​​
Du lærer hvordan man skaper god tarmhelse, og får en innføring i de vanligste matintoleransene (korn, melk, fruktose, FODMAP). I denne modulen gis det også en kort innføring i fermentering av mat.
Modul 6: Veien videre

Du lærer hvordan du stabiliserer vekten, og holder den resten av livet. Her finner vi ut hvor mye karbohydrater du tåler, og vi ser også på hvordan du kan hente deg inn igjen om du "ramler av lasset".

I de 4 første ukene får du en kostholdsplan med forslag til hva du kan spise. Du lærer også å sette sammen ditt eget kosthold, slik at du klarer deg på egen hånd etterpå.

Alle modulene avsluttes med en quiz der du kan sjekke at du har fått med deg det viktigste.

Kursdetaljer - her er det du får

 • Hele nettkurset (6 moduler, og til sammen ca 40 leksjoner)
 • Spørsmål/quiz for hver modul, slik at du får repetert de viktigste punktene i modulen
 • 4 ukers komplett kostholdsplan for trygg og effektiv vektnedgang, med god og velsmakende mat
 • Ukentlig handleliste for de første 4 ukene
 • Verktøy for ukentlig mål og vekt, om du ønsker å se fremgangen visuelt
 • Tilgang til kurset i 12 måneder, ingen månedlige utgifter. Kun en engangsinvestering
 • Tilgang til min oppskriftssamling, slik at du kan tilberede alle måltider i kostholdsplanen

Jeg tar bare inn et begrenset antall kursdeltakere. Dette fordi jeg ønsker å gi deg full oppmerksomhet, nødvendig oppfølging og ha tid å besvare alle spørsmål.


OBS: Jeg kan dessverre ikke hjelpe alle. Om du ser etter en kjapp løsning, ikke er villig til å jobbe med kostholdet ditt, gjøre varige endringer eller ikke er motivert for å ta tak i livet ditt - passer kurset dessverre ikke for deg. Jeg lover imidlertid å gjøre alt jeg kan for å motivere deg og hjelpe deg videre om du syns det blir vanskelig underveis.

14 dagers pengene tilbake-garanti

Jeg er så sikker på at kurset virker at jeg gir deg en garanti: 
Om du ikke er fornøyd med kurset – gir jeg deg pengene tilbake! Alt du må gjøre er å gi beskjed innen 14 dager etter kursstart,  der du viser at du virkelig har prøvd å få dette til.

Hvordan følger du kurset?

Du vil du få tilsend brukernavn og passord til kursportalen ved kjøp. Du kan logge deg på og starte kurset umiddelbart. Du kan følge kurset fra hvor du vil og når det passer for deg - alt du trenger er en nettleser.


Hver uke (de første 6 ukene) blir det gjort tilgjengelig en ny modul, og du vil motta en påminnelse på e-post når de blir gjort tilgjengelig. Kurset er lagt opp slik for at det ikke skal bli for mye informasjon på en gang. Når du har fått tilgang til alle modulene beholder du denne tilgangen i 12 måneder fra kursstart.


At kurset er nettbasert betyr at kurset alltid er oppdatert. Eventuelle endringer og korrigeringer som gjøres blir tilgjengelig for alle deltakerne umiddelbart.

BONUS: 

Få tilgang til den lukkede Facebook-gruppen for kursdeltakere

Sammen med ditt kurs får du også gratis medlemskap i den lukkede Facebook-gruppen for kursdeltakere.


Facebook-gruppen er opprettet for å hjelpe deg med spørsmål du har, og motivere deg slik at ikke gir opp. Det er også en fin arena for å utveksle erfaringer med de andre kursdeltakerne som er i samme situasjon som deg selv. Jeg vil være der og svare på spørsmål flere ganger i uken.

Dette kan du oppnå:

 • Vekttap uten sult
 • Stabilt blodsukker​​​
 • Bedre appetittregulering
 • God energi hele dagen
 • Mindre søtsug
 • Bedre søvn
 • Bedre humør, og færre humørsvingninger
 • Flatere mage uten oppblåsthet
 • Penere og mykere hud, hår og negler
 • Lavere risiko for en rekke livsstilsykdommer
 • Bedre fertilitet om du er kvinne
 • Bedre immunforsvar

Er du klar til å få resultatene du ønsker deg?

Klikk på knappen under, fyll ut påmeldingsskjemaet, og du vil umiddelbart få tilgang til kurset mitt. Kurset inneholder alt du trenger for å komme i gang.


Husk at du har tilgang til kurset i 12 måneder, og kan starte når det passer deg.


Sikre deg en plass i dag!

Din pris er 1495,-

14 dagers pengene-tilbake garanti

Sikker betaling

De vanligste spørsmålene om kurset

Hvordan foregår kurset?

Kurset foregår utelukkende på nett. Som kursdeltaker får du tilgang til en kursportal med både teoretisk og praktisk informasjon. Alle modulene avsluttes med en quiz slik at du får repetert det du har lært. Om du ønsker kan du bli medlem i en lukket facebookgruppe (kun for kursdeltakere) der du kan spørre meg om ting du lurer på, i tillegg til å kunne møte andre kursdeltagere. Du får tilgang til kursportalen i et helt år og kan dermed lese og repetere så mange ganger du vil.

Har jeg angrerett?

Selv om du kjøper kurset i dag får du 14 dager angrerett fra kursstart. Er ikke kurset noe for deg kan du melde deg av i løpet av de første 14 dagene og jeg vil gi deg alle pengene igjen. Jeg ønsker at alle skal være fornøyd med kurset!

Hvor mye vil jeg gå ned i vekt på dette kurset?

Dette er veldig individuelt. Generelt går menn lettere ned enn kvinner, de som er mye overvektige går raskere ned enn de som bare er litt overvektige. En typisk vektreduksjon på de første 6 ukene er 5 - 10 kg. Noen mye mer. Du fortsetter bare til målet ditt er nådd.

Hvilken mat kan vi spise på kurset?

Maten jeg legger opp til å spise under kurset er basert på naturlig og god mat som man lager selv. Det betyr i praksis grønnsaker, fisk og skalldyr, fugl, kjøtt, egg og hjemmelagde sauser. Måltidene er satt sammen uten kornprodukter, mel og sukker da dette hemmer vektnedgang kraftig og ikke bidrar til god helse. Jeg kan love deg at det er velsmakende mat! Tenk å kunne spise seg mett på nydelig mat, og attpåtil gå ned i vekt samtidig! Kurset vil også gå gjennom hvilke matvarer som oftest skaper trøbbel i fordøyelsen, og hvilke typer fett som er bra og hvilke man bør styre unna.

Må jeg faste for å gå ned i vekt?

Nei du må ikke faste om du ikke vil. Faste vil imidlertid gi en raskere vektnedgang, og lar fordøyelsen få pause. Faste innføres først når fettforbrenningen er kommet skikkelig igang, så du vil ikke oppleve veldig mye sult. I uke 2 i kurset anbefaler jeg å kutte ut frokosten, og i uke 3 anbefaler jeg å prøve faste i 24 timer. Om du ikke vil eller kan faste, spiser du bare en av rettene jeg har satt opp i kurset i stedet for.

Kan jeg følge kurset om jeg har glutenintoleranse eller laktoseintoleranse?

Ja, det går helt fint. Alle oppskriftene er i utgangspunktet glutenfrie. Det er brukt lite melkeprodukter, og du bytte disse mot laktosefrie ingredienser om du vil.

Hvor mye karbohydrater kan jeg spise?

Kurset er lagt opp til at du skal følge en relativt streng lavkarbo-diett for å få maksimal effekt. Det betyr i praksis at du skal holde deg under 25 gram karbohydrater pr dag i gjennomsnitt. Når du nærmer deg din idealvekt vil du kunne øke mengden karbohydrater, men ikke så mye at du går opp i vekt igjen.

Fokuserer dette kurset mye på mosjon?

Nei. Mosjon er bra for helsen og velvære, men det er ikke veldig effektivt for vektnedgang. Om du ønsker å trene under kurset går det fint, men jeg anbefaler å ta det rolig på trening de første ukene. Dette skyldes at det tar tid å venne kroppen til å bruke fett som drivstoff, fremfor karbohydrater. Etter 2-3 uker kan du gjerne starte å trene om du ønsker det. Rolig mosjon er vanligvis ikke noe problem under hele kurset.

Kan jeg drikke alkohol under kurset?

Ja, i moderate mengder. Øl og søte drinker må unngås, mens Lite-øl, vin og usøtet sprit går bra. Men ha i minne at toleransen for alkohol kan bli mindre enn du er vant med.

Jeg har ikke Facebook-konto. Er det likevel mulig å delta?

Ja det er ikke noe problem, men du går glipp av muligheten til å kommunisere med de andre kursdeltakerne og dele erfaringer i Facebookgruppen. Om du har spørsmål kan du sende de på e-post til meg istedet for å legge de inn i Facebookgruppen.

Hvor mye tid må jeg bruke på kjøkkenet?

Det tar lenger tid å lage maten fra bunnen, enn å varme ferdigmat i microen;) Det fleste rettene går ganske fort å lage. Jeg vil komme med tips til hvordan man kan forberede og planlegge mat som tar lenger tid å lage.


Kostholdsplanene er for eksempel ofte lagt opp til at du spiser det samme til lunch som du hadde til middag dagen i forveien. På den måten slipper du å bruke ekstra tid til å lage lunch. Å lage store porsjoner som varer i flere dager gjør at man bare kan varme opp mat de dagene man har det ekstra travelt.

Jeg kan ikke lage mat, er det komplisert å lage maten i kurset?

Måltidene er ukomplisert mat som smaker godt, og som er enkel å lage. Til alle måltider i kostholdsplanen følger det med en oppskrift, som beskriver hvilke ingredienser du trenger og fremgangsmåten for å tilberede måltidet. 

Er det noen bivirkninger ved å legge om kostholdet i dette kurset?

Det tar tid å venne kroppen til å bruke fett som drivstoff, fremfor karbohydrater. Om man endrer drivstoff for fort kan man oppleve enkelte ubehag den første uken som hodepine, slapphet, kvalme, leggkrampe eller forstoppelse. Dette er ikke farlig, og jeg vil gi deg tips om hvordan du unngår disse oppstartsproblemene.

Hvordan gjennomfører jeg kurset når jeg har barn og/eller en partner?

Dette er sunn og næringsrik mat uten tilsetningsstoffer og konserveringsmidler, så de passer godt for hele familien. Man kan enkelt tilpasse måltidene slik at de som ønsker det kan spise mer karbohydrater. Det er viktig å tenke på at ingen har godt av å spise mye av både karbohydrater og fett - da vil man med stor sannsynlighet gå opp i vekt.

Du bør derfor passe på at resten av familien ikke spiser for mye fett om de ønsker å spise mye karbohydrater. Friske normalvektige barn trenger ikke nødvendigvis å spise veldig lite karbohydrater, men de kan imidlertid med stor fordel unngå det meste av tilsatt sukker og raffinerte karbohydrater. 

Kan jeg følge kurset om jeg har diabetes type 2?

Ja - kurset er helt supert for deg! Det finnes mange eksempler på at personer med Diabetes Mellitus (diabetes type 2) kan bli helt friske ved å legge om kostholdet. Når man unngår karbohydratene som øker blodsukkeret minsker behovet for medisiner som senker blodsukkeret.


Om du fortsetter med samme mengde insulin som før kan du få for lavt blodsukker. En av de viktigste symptomene på lavt blodsukker er hjertebank. Du er nødt til å teste blodsukkeret ditt regelmessig, og tilpasse (minske) medisineringen. Ideelt sett burde dette gjøres i samarbeid med en oppegående lege.

Kan jeg følge kurset om jeg har diabetes type 1?

Nei. Et karbohydratredusert kosthold er fint for å kontrollere blodsukkeret for alle typer diabetes. I dette kurset er det imidlertid fokus på et veldig lavt karbohydratinntak, og det er ikke gunstig for diabetes type 1 pasienter å gå under 50 gram karbohydrater i døgnet (med mindre du har stålkontroll på hva du driver med - og da er vel ikke dette kurset for deg uansett?).


Et veldig lavt inntak av karbohydrater kan øke keton-nivået i blodet. Dette er kjempefint for friske folk, men for type 1-pasienter betyr det at du nærmer deg ketoacidose. Om du glemmer en insulinsprøyte eller to, eller får problemer med insulinpumpen - kan det gjøre at blodsukkeret blir for lavt. Du kan risikere å havne på sykehuset.

Kan jeg følge kurset om jeg har lavt stoffskifte (hypotyreose), og bruker medisiner?

Ja det er ingen problemer knyttet til å følge kurset med lavt stoffskifte. Mange mennesker som mister mye vekt trenger mindre medisiner, og noen ganger kan de slutte helt med medisiner. Dette skyldes trolig at en mindre kropp trenger mindre hormoner tilført. Du bør derfor fortsette med regelmessige kontroller av stoffskiftet som vanlig, i alle fall hver gang du har mistet 15 kilo. Da kan det være på tide å senke doseringen i samarbeid med legen din.

Kan jeg følge kurset om jeg har hjerterytmeforstyrrelser, alvorlig hjertesvikt og nyresvikt?

Bare i samarbeid med legen din. Kurset er laget for friske personer med overvekt.

Kan jeg følge kurset om jeg ammer?

Det er ingen problemer å følge et karbohydratredusert kosthold om du ammer, men du bør ikke gå under 50 gram karbohydrater i døgnet slik dette kurset legger opp til. For å produsere brystmelk forbrukes det karbohydrater, og du vil derfor tåle en større mengde karbohydrater enn ikke-ammende mennesker.


Risikoen for negative konsekvenser av en diett med veldig lite karbohydrater mens du ammer er trolig minimal, men det er en unødvendig risiko å ta. Det viktigste er uansett å få nok mat og riktig næring når du ammer. Du er hjertelig velkommen til å følge kurset når du ikke lenger ammer barnet ditt!

Kan jeg følge kurset om jeg plages med gallesten, eller mangler galleblæren?

Gallens funksjon er å hjelpe til med å fordøye fett i maten. Om man har spist svært lite fett over lang tid, vil det skilles ut lite galle fra galleblæren. Risikoen for at det dannes gallesten er derfor større ved et fettfattig kosthold, enn om du spiser en del fett jevnlig.


Om du allerede har gallesten, kan en gallesten feste seg i gallegangene etter et måltid med mye fett og gi gallestensanfall. Dette er som regel forbigående, og det er viktig å merke seg at et karbohydratredusert kosthold ikke øker dannelse av gallestener.


Om man spiser fett regelmessig vil gallen skylle gjennom galleblære og galleganger, og sannsynligvis forhindre dannelse av nye gallestener. Om du mangler galleblæren er det kanskje nødvendig å øke inntaket av fett gradvis slik at kroppen får tid til å tilpasse seg. For de fleste går dette greit.

Din pris er 1495,-

14 dagers pengene-tilbake garanti

Sikker betaling


P.S.: Tiden er inne for å gjøre noe med vekten nå. Ikke vent til neste mandag, eller til etter jul. Du vet like godt som meg at det kommer ikke til å skje. Skal du få til en endring må du ta action nå.


Jo tidligere du starter  - jo raskere ser du resultater.

Kom i gang allerede i dag!


Klikk på lenken under for å få tilgang til kurset som gir deg alt du trenger for å klare å gå ned i vekt og å få bedre helse. Du har tilgang til kurset i 12 måneder, så det er ikke noe å vente på.


Disclaimer Contact