Thomas Edvardsen
Kostholdsveileder TMS

​Hei!

Jeg heter Thomas Edvardsen, og er utdannet kostholdsveileder ved Tunsberg Medisinske Skole i 2014.

​Vinteren 2010 gikk jeg ned 15 kg ved hjelp av et kosthold med mindre karbohydrater, og har hatt stabil vekt siden den gang (for første gang i mitt liv). Jeg har hatt problemer med vekten i hele mitt voksne liv, uten å skjønne hvorfor det var slik. Da jeg ble introdusert for dette kostholdet gikk jeg meget lett ned i vekt, og ble så fascinert av hvor godt det fungerte at jeg har brukt mesteparten av min fritid siden for å lære mer om dette. Det endte med at jeg tok en utdanning som kostholdsveileder ved Tunsberg Medisinske Skole i 2014.

​Etterhvert så jeg at dette ikke bare var en bra måte å gå ned i vekt og vedlikeholde vekten på, men også at det fører til et stabilt blodsukker og god helse. Jeg har i tillegg blitt kvitt pollenallergi og leddsmerter ved å legge om kostholdet.​

​Jeg har alltid hatt meget stor interesse for å lage mat, og kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har spist så mye velsmakende mat som nå. Det var uvant å legge om kostholdet, men nå spiser jeg mye mer variert enn jeg gjorde med det gamle kostholdet.

Du kan følge Bedre Kosthold på Facebook og Instagram også.​