Lavkarbo rømmevafler
Vafler er en noe alle nordmenn har et forhold til. Vanlige vafler lagd av hvetemel er dessverre noe jeg får vondt i magen av, og gir meg et blodsukker som går opp og ned som en berg-og-dal-bane. Denne oppskriften på lavkarbo rømmevafler er super både som kos og som et måltid, siden den metter veldig godt. Dette er en favoritt som sen søndagsfrokost.
Dette trenger du
4 egg
4 ss sukrin eller annen søtning
3 dl seterrømme
1 dl hjemmelaget mandelmel
2 ts bakepulver
2 ss fiberhusk
Fremgangsmåte
- Pisk egg og søtning lett i en bolle.
- Tilsett de andre ingrediensene, men vent med fiberhusken.
- Når du har fått en jevn røre, tilsetter du fiberhusken og blander godt.
- La rører hvile i minst 10 minutter så fiberhusken får svelt ut og tyknet røren. Dette er viktig!
- Stekes på vanlig måte.
OBS. Røren blir gjerne tykkere og tykkere etterhvert som du steker. Dette er helt normalt. Bruk gjerne en spiseskje til å få røren ut av øsen om den blir veldig tykk.